top of page
Valors Castellers
Valors Castellers

Cultura

Els castellers son patrimoni Immaterial de la UNESCO, promouen la cultura catalana, la tradició i una sèrie de valors ètics de gran importància.

Equip

Es treballa la confiança, la tolerància i el treball en equip, tots 3 indispensables per poder construir un castell.

Superació

Es treballa tant la superació de reptes en equip com l'autosuperació en el moment de fer un castell, on cada un dels integrants creix en l'àmbit personal.

Tècnica

Els castells no són només força, sinó que hi ha molta part tècnica.
Aquesta ens ensenya a fixar-nos en cada detall i a millorar com fem les coses després de cada prova.

Serveis Empreses
ACTIVITAts per empreses

L'activitat castellera és ideal per a equips de qualsevol mida i recalca el treball en equip i la confiança com a eina primordial per assolir un objectiu comú i per superar diferents reptes que es presentin.

Com també en una empresa, cada persona d'un castell té tasques específiques i essencials pel bon funcionament d'un tot.

Els tallers pràctics i/o teòric-pràctics permeten treballar en els aspectes esmentats de treball en equip, col·laboració, tolerància, superació, i compromís de cada persona amb l'equip i amb els projectes de l'empresa.

Taller 2
Serveis escoles
Taller 1
ACTIVITAts per escoles

En el cas d'escoles i centres educatius, ambdós tipus de tallers s'enfoquen en els mateixos aspectes de treball en equip, però fent especial èmfasi en l'àmbit de l'autosuperació i en generar caliu.

Faciliten la cohesió del grup i ​creen un entorn de confiança i tolerància, integrant i empoderant a la vegada a aquelles persones que en ocasions normals podrien quedar al marge del grup.

A més, resulta en una oportunitat perfecta per descobrir l'activitat castellera com una activitat física, mental i a la vegada d'un caire extremadament social.

tens dubtes o alguna necessitat especial?
bottom of page