top of page

Els Castellers de Sarrià tornen a Barcelona.

Comencem!



El passat dimarts 8 de novembre els joves del barri vam convocar a veïns i veïnes a una reunió a l'Orlandai per valorar refundar la Colla dels Castellers de Sarrià. Aquesta colla ja va existir fa anys, però va passar per una crisi i es va dissoldre, deixant un buit al barri.


Ens va il·lusionar molt la bona acollida que va tenir, tant d'altres joves com de famílies. Així que vam posar data al primer assaig-taller, divendres 11 de novembre a Plaça del Consell de la Vila.


“Vam descobrir que a Sarrià hi havia hagut una colla castellera. Volem que els castells tornin a la nostra vila!”

Antics membres de la colla, nous castellers, curiosos, joves i nens, vam retrobar-nos per descobrir de què érem capaços i vam veure que la nova colla té potencial i que hem de seguir treballant per trepitjar fort a la ciutat de Barcelona.

La refundació significa molt pel barri de Sarrià, ja que es recupera una de les activitats més tradicionals de Catalunya, que és a la vegada patrimoni inmaterial de la humanitat.


Tanmateix, Sarrià torna a formar part del mapa casteller. Però el més important és que s’impulsa una activitat que proposa crear un nou teixit veïnal, més col·laboratiu, més inclusiu i molt actiu en quant a fer caliu al barri.


Ens queda molt per davant, sent el primer objectiu recuperar el dret de portar una camisa pròpia a les diferents places de Barcelona i de Catalunya.


Seguim amb moltes ganes i emocionats pel que vindrà i per formar una gran familia dins el barri i fora. Volem fer pinya, fer vila, i tocar el cel.

0 comments

Comentários


bottom of page